Cornflakestoppe 04

Cornflakestoppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Peter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
0.5 dl.grofthakkede hasselnødder
0.5 dl.grofthakkede smuttede mandler
200 g.mørkchokolade (ca 55% kakao)
5 dl.letknuste cornflakes (ca 100 g)
 
50 små papirforme
 
Opskrift:
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i 1½ min. bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring. tag panden af varmen og vend de let knuste cornflakes i. Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i 1 time

Tips:

I stedet for mørk chokolade kan man godt bruge lys chokolade Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca 3 døgn. Og den kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 15466 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-19 12:39:51
hvis der kommer vand i chokoladen "går chokoladen i stykker" så man bliver nød til at starte forfra.. eller min hjemkunstsskablære siger at man hvis man er hældig kan man rede det med lidt piskefløde (Kun hvis man er hældig) :-D <3

  -   2011-10-20 15:13:28
til helle: der er kommet vand i din chokolade da du smeltede det ;)

  -   2010-11-12 08:28:21
Hvor små forme skal man bruge ????

  -   2009-12-28 18:36:26
Hm dem er jeg åbenbart ikke så god til at lave. Chokoladen smeltede men klumpede ret hurtigt sammen igen og blev helt umulig at arbejde med. De smagte fint alligevel selvom de ikke hang så godt sammen :o)