Cornflakestoppe 04
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Fryseegnet : Ja Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i 1½ min. bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring. tag panden af varmen og vend de let knuste cornflakes i. Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i 1 time
Tips: I stedet for mørk chokolade kan man godt bruge lys chokolade Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca 3 døgn. Og den kan fryses |
|
Opskriften er vist 15466 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer laura - 2011-12-19 12:39:51 hvis der kommer vand i chokoladen "går chokoladen i stykker" så man bliver nød til at starte forfra.. eller min hjemkunstsskablære siger at man hvis man er hældig kan man rede det med lidt piskefløde (Kun hvis man er hældig) :-D <3 anita - 2011-10-20 15:13:28 til helle: der er kommet vand i din chokolade da du smeltede det ;) Bamsen - 2010-11-12 08:28:21 Hvor små forme skal man bruge ???? Helle - 2009-12-28 18:36:26 Hm dem er jeg åbenbart ikke så god til at lave. Chokoladen smeltede men klumpede ret hurtigt sammen igen og blev helt umulig at arbejde med. De smagte fint alligevel selvom de ikke hang så godt sammen :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne