Chiligryde med tacoskaller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
(CHILIGRYDE)
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme men uden at det bruner!. Svits løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og svits yderligere i 3 min. Flæk chilipeberne og fjern kernerne med en spids kniv. Hak Chilipeberne og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser. Lad chiligryden koge ved svag varme under låg i 10 min. Smag til Dressing: Bland Cremefraiche med salt og peber og stil dressingen tildækket i køleskabet i 30 minutter Tacoskaller: Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og spis dem sammen med Chiligryden og Dressing |
|
Opskriften er vist 11859 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Kit - 2011-12-03 09:07:00 Det lyder vildt stærkt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne