Lammefilet indbagt i fars og grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fileterne brunes, afkøles. Fileterne smøres med lammefarsen. Grøntsagerne blancheres og afkøles i koldt vand. Anbring fileterne på en smurt plade, grøntiblandingen trykkes ned i farsen, steges i ovnen ved 150 grader i ca.15 minutter. Skalotteløgene svitses i lidt smør, nedkoges med rødvinen tilsættes brun sky samt stegeskyen fra retten, koges til passende konsistens, sigtes og piskes op med blødt smør. Serveres med kogte smørsauterede asparges og friterede kartofler, samt rødvinssaucen
|
|
Opskriften er vist 8798 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne