Salat med tandooristegt kylling, vandmelon og myntecreme

Salat med tandooristegt kylling, vandmelon og myntecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
1 spsk.tandoori krydderiblanding
 Becel Flydende
 
1 dl.Becel madlavning 7%
0.5 dl.mynteblade
 citronsaft
 salt
 peber
 
300 g.vandmelon
1 rødløg i tynde skiver
1 stor håndfuld babyspinat
1 bægersalattern 3%
 frisk mynte
 
 Tilbehør:
250 g.Naanbrød
 
Opskrift:
Kom kylling og tandoori i en pose, luk og ryst godt så krydderiet fordeles på kødet. Steg fileterne 5-6 minutter på hver side ved middelvarme i Becel flydende.

Blend Becel Madlavning 7% og mynteblade til en grøn creme. Brug en stavblender eller hak myntebladene meget fint og rør dem sammen med fløden. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

Skær kyllingefileterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ost. Drys godt med mynte og derover med dressing og lunt Naanbrød





karakterer:
Opskriften er vist 7284 gange,
og udskrevet 116 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu