Salat med tandooristegt kylling, vandmelon og myntecreme
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Becel Indsendt : |
|
|
Kom kylling og tandoori i en pose, luk og ryst godt så krydderiet fordeles på kødet.
Steg fileterne 5-6 minutter på hver side ved middelvarme i Becel flydende.
Blend Becel Madlavning 7% og mynteblade til en grøn creme. Brug en stavblender eller hak myntebladene meget fint og rør dem sammen med fløden. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Skær kyllingefileterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ost. Drys godt med mynte og derover med dressing og lunt Naanbrød |
|
Opskriften er vist 7284 gange,
og udskrevet 116 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne