Kold Gazpacho med hakkede grønsager

Kold Gazpacho med hakkede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakkede tomater
3 røde peberfrugter
1 agurk
2 spsk.sherryvineddike eller rødvinseddike
0.5 spsk.Becel flydende med olivenolie
 salt
 peber
 
3 skiverdaggammelt brød
1 fedhvidløg
0.25 dl.Becel flydende
300 g.hummerhaler eller krebsehaler
 
Opskrift:
Gem 0.5 rød peberfrugt og 0.5 skrællet agurk til pynt.

Kom resten af peberfrugterne og agurk skåret i mindre stykker i en blender sammen med tomat, vineddike og Becel flydende med olivenolie. Findel grønsagerne og smag suppen til med salt og peber. Sæt det i køleskabet indtil servering.

Skær peberfrugt samt agurk i meget små tern.

Skær skorpen af brødet og skær det i tern. Rist brødternene på en pande i Becel flydende sammen med knust hvidløg, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af.

Bland hummerhalerne med agurk og peberfrugt og krydr med salt og peber. Fordel suppen i 6 dybe tallerkner/glas og drys med croutoner, grønsager og hummerhaler.





karakterer:
Opskriften er vist 7810 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu