Kold Gazpacho med hakkede grønsager
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Vinbjergsnegle Kilde : Becel Indsendt : Red : |
|
|
Gem 0.5 rød peberfrugt og 0.5 skrællet agurk til pynt.
Kom resten af peberfrugterne og agurk skåret i mindre stykker i en blender sammen med tomat, vineddike og Becel flydende med olivenolie. Findel grønsagerne og smag suppen til med salt og peber. Sæt det i køleskabet indtil servering. Skær peberfrugt samt agurk i meget små tern. Skær skorpen af brødet og skær det i tern. Rist brødternene på en pande i Becel flydende sammen med knust hvidløg, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af. Bland hummerhalerne med agurk og peberfrugt og krydr med salt og peber. Fordel suppen i 6 dybe tallerkner/glas og drys med croutoner, grønsager og hummerhaler. |
|
Opskriften er vist 7810 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne