Chili dogs

Chili dogs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

NatmadRet : Natmad - Pølsebord

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Thorleif Fast Jensen

Indsendt :      Red :
Chili dogs, billede 4 Chili dogs, billede 1 Chili dogs, billede 2 Chili dogs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.majsolie
 hakket forårsløgblade
1 fedhvidløg, knust
1 tsk.chilipulver
1 da.flåede tomater
1 spsk.koncentreret tomatpure
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.malteddike
1 spsk.Worcestershire sauce
1 spsk.lyst brun sukker
0.25 tsk.salt
 evt.1 ds. bagte bønner
 
4 stk.frankfurtere
1 spsk.majsolie
4 stk.store hotdog brød
60 g.blødt smør
1 løg i skiver
 
Opskrift:
Opvarm 2 spsk. olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chilipulver og svits i 2 minutter. Afdryp og tilsæt tomaterne og skær dem op med en kniv. Tilsæt tomatpure, sennep, eddike, Worcestershire sauce, sukker og salt. Hvis du bruger bønner skal de tilsættes nu og lad det koge i yderligere 5 minutter.


Rids imens frankfurterne på begge sider med passende afstand mellem snittene. De pensles med resten af olien og grilles under hyppig venden til de er brune.


Skær brødene op uden at skære helt igennem. Åben dem og smør dem. Anbring frankfurterne i brødene og løg nogle løgringe langs hver enkelt. Hæld saucen over frankfurterne, drys med hakket forårsløg og pynt evt. med karse.





karakterer:
Opskriften er vist 29500 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-31 20:00:50
de er bare gode men også hot!!!! de er blevet vennernes favoritter