Chili dogs
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : Thorleif Fast Jensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm 2 spsk. olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chilipulver og svits i 2 minutter. Afdryp og tilsæt tomaterne og skær dem op med en kniv. Tilsæt tomatpure, sennep, eddike, Worcestershire sauce, sukker og salt. Hvis du bruger bønner skal de tilsættes nu og lad det koge i yderligere 5 minutter.
Rids imens frankfurterne på begge sider med passende afstand mellem snittene. De pensles med resten af olien og grilles under hyppig venden til de er brune. Skær brødene op uden at skære helt igennem. Åben dem og smør dem. Anbring frankfurterne i brødene og løg nogle løgringe langs hver enkelt. Hæld saucen over frankfurterne, drys med hakket forårsløg og pynt evt. med karse. |
|
Opskriften er vist 29500 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-31 20:00:50 de er bare gode men også hot!!!! de er blevet vennernes favoritter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne