Indisk kylling i carry (stærk)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Tanja Sørensen Indsendt : Red : |
|
|
Olie varmes ved høj varme i gryde. Kommen tilsættes og svitses kort.
Løg og hvidløg tilsættes og brunes. Når løg og hvidløg er brunet tilsættes tomater og peberfrugt, herefter tilsættes salt, chili og karry og det steges i 2-3 min. Der kan evt. tilsættes lidt vand. Herefter tilsættes kylling og brunes i 4-6 min. Så tilsættes fløden og det simrer i 20-30 min. Tilslut tilsættes Tandoori masala og barbecue ground spice. Alt efter hvor stærk/mildt det skal være tilpasses krydderierne herefter. Tips: Retten serveres med Basmatiris og evt. salat. Det kan være en god ide med lidt cremefraiche til. |
|
Opskriften er vist 29056 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-01 17:15:57 god Hanne - 2009-08-18 08:13:40 Megagod opskrift. Jeg brugte friskkværnet spidskommen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne