Indisk kylling i carry (stærk)

Indisk kylling i carry (stærk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tanja Sørensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kylling filet i tern
 Olie
1 tsk.kommen
2 løg i tynde strimler
2-3 fedhvidløg i tern
 revet ingefær
2 peberfrugter i lange tynde strimler
3-4 tomater i små både
0.5 spsk.salt
1 tsk.chili
1 tsk.Karry (indisk haldhi Karry)
1 tsk.Tandoori masala
2 tsk.barbecue ground spice
0.5-1 l.fløde
 
 Tilbehør:
 Basmatiris
 
Opskrift:
Olie varmes ved høj varme i gryde. Kommen tilsættes og svitses kort.
Løg og hvidløg tilsættes og brunes. Når løg og hvidløg er brunet tilsættes tomater og peberfrugt, herefter tilsættes salt, chili og karry og det steges i 2-3 min. Der kan evt. tilsættes lidt vand.

Herefter tilsættes kylling og brunes i 4-6 min. Så tilsættes fløden og det simrer i 20-30 min. Tilslut tilsættes Tandoori masala og barbecue ground spice. Alt efter hvor stærk/mildt det skal være tilpasses krydderierne herefter.

Tips:

Retten serveres med Basmatiris og evt. salat. Det kan være en god ide med lidt cremefraiche til.





karakterer:
Opskriften er vist 29059 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-01 17:15:57
god

  -   2009-08-18 08:13:40
Megagod opskrift. Jeg brugte friskkværnet spidskommen.