Nemme marengs
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 100 grader.
Pisk æggehviderne stive. Vend sukkeret i sammen med vanilien og ediken. Marengs massen skal være så stiv, at man kan vende bunden i hovdet. Når man kan det, skal man sætte marengs massen på bagepladen (med bagepapir på) med en tsk. De skal have ca. en time. |
|
Opskriften er vist 15556 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kylling og Gylle - 2010-03-13 14:45:00 Hej :D Vores kager er lige sat i ovnen. VI synes at de fungerer rigtig godt men at de er en smule smattede i konsistensen. (Det vil sige meget) P.S. Det ser godt ud hvis man putter rød frugtfarve eller bærsaft i, så de bliver lyserøde :) P.P.S Vi kan også varmt anbefale dem med revet chokolade MVH Kylling og Gylle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne