Ris a la Mande (fedtfattig)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : Signe1993 Indsendt : Red : |
|
|
Risengrød:
Vandet bringes i kog i en gryde. Halvdelen af mælken tilsættes og bringes i kog. Risene drysses i under omrøring. Resten af mælken tilsættes. Grøden koges ved svag varme i ca. 50 min. Rør af og til. Smages til med salt. Risengrøden afkøles evt. natten over i et køleskab. Efter afkøling blandes grøden med cheasy efter smag. Serveres med bær. |
|
Opskriften er vist 7182 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sara - 2010-11-14 00:31:20 hvor meget Cheasy skal der ca. i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne