Super lækker lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er Fryseegnet Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Start med at ribe gulerødderne, og skær løgene i små tern. Derefter steg kødet til det er helt brunt, og tilsæt gulerødderne og løgene, og pres hvidløget i. Rør i det et par minutter, og tilsæt tomatpuré og bouillonvand. Start eventuelt med 2 dåser tomatpuré, så du selv kan smage den til med tomatsmag til sidst.
Tilsæt rødvinen, og lad det koge ved svag varme i 5 minutter. Lad det derefter stå ca 3 timer. Efter 3 timer, så begyndt at varme kødsaucen op igen, og tilsæt madlavningsfløde. Smag til min oregano, tomatpuré, salt og peber. eventuelt ketchup, da der er sukker i ketchup, og det fremhæver tomatsmagen i saucen :) Ovnen skal atå på almindelig ovn på 150 grader. Bechamelsauce: Smelt noget smør i en gryde, og bland noget mel i. tilsæt mælk, indtil saucen har en passende konsistens. Put en lille håndfuld revet mozzeralla i, og smag til med salt og muskat nød. Når begge sauce er klar, så start med at lægge et lille bundlag. Kom skiftevis lasagne plader og kødsauce i fadet. Ved sidste lag kødsauce, hæld bechamelsauce ovenpå. Kom lasagnen ind i ovnen og lad den stå de første 30 minutter. Derefter tag den ud, og drys revet mozzeralla hen over. Kom lasagnen ind i ovnen igen og lad den stå yderligere 30 minutter. Midt i ovnen. Velbekomme :) Tips: Mange gange når man laver en lasagne i ovnen på 200 grader i en halv time, så bliver pladerne lidt "seje". ved at skrue ned på 150 grader i en time, bliver den mere bagt, og mere blød og lækker. :) |
|
Opskriften er vist 22053 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne