Bagte Parmaskåle

Bagte Parmaskåle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skiverlufttørret skinke
1 spsk.Becel flydende
2 æg
0.75 dl.Becel madlavning 7%
50 g.babyspinat
 
 Tilbehør
300 g.groft brød
 
Opskrift:
Smør muffinsformene med Becel flydende og læg en skive skinke i hver, så den danner en skål. Pisk æg, Becel madlavning 7%, salt og peber sammen. Blancher spinaten og pres væden fra. Vend spinaten i æggemassen og fordel den i formene. Bag dem ca. 12 minutter ved 180 grader C og server med groft brød som en del af brunchen.





karakterer:
Opskriften er vist 7040 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu