Bagte Parmaskåle
Kilde : Becel Indsendt : |
|
|
Smør muffinsformene med Becel flydende og læg en skive skinke i hver, så den danner en skål.
Pisk æg, Becel madlavning 7%, salt og peber sammen.
Blancher spinaten og pres væden fra.
Vend spinaten i æggemassen og fordel den i formene.
Bag dem ca. 12 minutter ved 180 grader C og server med groft brød som en del af brunchen.
|
|
Opskriften er vist 7040 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne