Kartoffeltortilla
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Becel Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene, skær kartofler og peberfrugt i tern og steg grønsagerne på en pande i Becel flydende ved middelvarme til de er møre, ca. 15 minutter.
Pisk æg, salt og peber sammen og hæld æggemassen over kartoflerne.
Bag tortillaen færdig under låg til æggemassen er stivnet.
Skær den i mindre stykker og server den varm eller kold med groft brød.
|
|
Opskriften er vist 14996 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2011-02-24 15:21:07 Man kan også sagtens komme choritzo eller alm. pølser i, og det smager bare mums :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne