Ovnbagt pangasius

Ovnbagt pangasius, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke frysergnet

Indsendt af : Anne Clemensen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 pangasiusfilet´ter
2-3 porrer
 rucollasalat
 strimler af en gulerod
24 skiver tomat
4 stk.folie til indpakning
 salt
 peber
 evt.aromat
 lidtolie
 
Opskrift:
foliestykkerne smøres med lidt olie
herpå lægges rucollasalat porrer i små skiver strimlet gulerod og 3 skiver tomat
drysses med lidt salt
ovenpå lægges pangasiusfilit`ten som er drysset med salt og peber
ovenpå igen salat porrer gulerødder og tomat
staniolen rulles omkring og pakkerne sættes i en ca 180 gr varm ovn og bages ca 20 min eller til det hele er mørt
hertil små kogte kartofler eller et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 18530 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-11 11:45:50
Super nemt og hurtigt, og smager kanon. Husk hvis du bruger frossen fisk at den skal have ca. 1 time i ovnen