Ovnbagt pangasius
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Fryseegnet : ikke frysergnet Indsendt af : Anne Clemensen Indsendt : |
|
|
foliestykkerne smøres med lidt olie
herpå lægges rucollasalat porrer i små skiver strimlet gulerod og 3 skiver tomat drysses med lidt salt ovenpå lægges pangasiusfilit`ten som er drysset med salt og peber ovenpå igen salat porrer gulerødder og tomat staniolen rulles omkring og pakkerne sættes i en ca 180 gr varm ovn og bages ca 20 min eller til det hele er mørt hertil små kogte kartofler eller et godt brød |
|
Opskriften er vist 18530 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2017-08-11 11:45:50 Super nemt og hurtigt, og smager kanon. Husk hvis du bruger frossen fisk at den skal have ca. 1 time i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne