Grøn kartoffelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Klaris84 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres ud i små stykker, samme størrelse som du vil lave hvis det var til brasede kartofler.
Broccoli gøres ren, skæres i samme størrelse stykker og det hele kommes op i en gryde og koges til det er mørt. Hæld vandet fra og rør det til en mos med en håndmikser. Tilsæt mælk og lidt for at få det jævnt. Smag til med salt og peber. Kan bruges stort set alle steder, hvor man normalt ville bruge kartoffelmos. Tips: I stedet for broccoli kan der bruges grønne ærter |
|
Opskriften er vist 32337 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne