Risret med kyllingefilet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nakaje Indsendt : Red : |
|
|
Sæt en gryde med vand til at koge til kartoflerne. Skræl kartofler og skær dem i små tern. Når vandet koger kommer du kartofler i og lidt salt. Bring ris i kog, med 7,5 dl vand og ca 2 tsk karry og noget salt. Skær kyllingebryst i tern. Tag pande med margarine og svits løget med ca 2 tsk karry. Efter dette steg kødet i til det er færdigt. Så tager du ærterne og gulerødderne og kommer på panden sammen med kødet. Bland det sammen og skru ned for varmen. Når kartoflerne er færdige blander du dem med kødet på panden. Lad det være på panden lidt så kartoflerne får smag. Til slut blander du det med risene i en gryde. Til maden serveres yoghurt naturel.
|
|
Opskriften er vist 14327 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-08 12:40:59 Det smager bare super godt😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne