Kalkunbryst på bund af grøntsager
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nakaje Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsager (på nær kartofler) skæres ud og sauteres lidt i en dyb pande. Derefter lægges de i bunden af et ildfast fad og bouillonen hældes ud over. Kalkunbrystet brunes på alle sider og lægges ovenpå grøntsagerne og stilles i ovnen i 45 min ved 200 grader. (helst tildækket med stanniol).
Græsk yoghurt blandes med krydderierne efter behov og serveres til retten. Kartofler skrælles og koges. |
|
Opskriften er vist 15035 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne