Kalkunbryst på bund af grøntsager

Kalkunbryst på bund af grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Nakaje

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.kalbryst (ca. 900 g)
1 stort løg
3 pastinakker
3 gulerødder
1 rød peber
1.5 dl.bouillon
 
3 dl.græsk yoghurt
 paprika
 karry
 salt
 peber
 
800-1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Alle grøntsager (på nær kartofler) skæres ud og sauteres lidt i en dyb pande. Derefter lægges de i bunden af et ildfast fad og bouillonen hældes ud over. Kalkunbrystet brunes på alle sider og lægges ovenpå grøntsagerne og stilles i ovnen i 45 min ved 200 grader. (helst tildækket med stanniol).

Græsk yoghurt blandes med krydderierne efter behov og serveres til retten.

Kartofler skrælles og koges.





karakterer:
Opskriften er vist 15034 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu