Dolma(arabisk)
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Piin Indsendt : Red : |
|
|
Start med fyldet.
Bland ris og tomat pastaen sammen i en skål. put løg tærnenerne i. og peber og Citron syren og til sidst kødet! Uden om: løgene og de andre ting skal der ikke være noget inden i altså kun det uden på! Tips: God fornøjelse! |
|
Opskriften er vist 17169 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer karar - 2013-03-22 17:48:40 er der nogen der ved hvor lang tid den skal have? Sali - 2012-07-21 07:31:41 Hej kan jeg ikke få den tyrkisk opskrift? anonym - 2011-03-02 19:28:10 det er altså tyrkisk Mona - 2010-12-31 18:39:28 Heeej jeg Elkser Dolma ... og elsker det mest når min mor laver det:D:DD: så tror ikke andre laver det bedre---- anonym - 2009-09-12 18:22:37 Forstår ikk helt . ? Men min mor laver dolma idag ( hendes egen opskrift) glæder mig . .:p |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne