Jordbærkage 04
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Bund/ mørdej:
Til 2 bunde. Bland mel og sukker sammen, og hak det kolde smør i. Smuldr dejen med fingrene, til der ikke er flere store klumper af smør. Tilsæt ægget og ælt dejen hurtigt sammen til den er ensartet og glat. Form dejen til en kugle og tryk den flad. så er den nemmere at rulle ud, når du skal bruge den. pak den i film og læg den i køleskabet i mindst 30 minutter. Del dejen i to, og rul dejen ud og kom den i en tærteform. Bag den i ovnen i ca. 12 minutter ved 200 grader (varmluft 180 grader) Køl bunden af. Fyld: Smelt chokoladen i et vandbad. Pensl de bagte bunde med chokoladen. Bland sukker og vanilje i fløden og pisk den til flødeskum. fordel fløden i de 2 bunde med den tørre chokolade og kom jordbær ned i tærten Tips: Du kan også lave mørdejs kager ud af dejen og pynt dem med glasur. Det er vigtigt at dejen hviler på køl. Ellers er den svær at rulle pænt ud. Mørdejen kan holde sig et par dage i køleskabet. Du kan fryse den ned og tage den op et par timer inden du skal bruge den. er den kold og hård, når du skal rulle den ud kan du lade den ligge i ca. 10 min, ved stuetemperatur. så er den nemmere at arbejde med |
|
Opskriften er vist 8390 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne