Kiklers Leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kikler Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever og spæk i kødhakker.
Opløs bouillonterningerne i vandet. Bland løg, hvidløg, ansjoser, krydderier, salt, mælk, æg, mel og bouillon og purér det med stavblender. Bland alle ingredienserne, inklusiv svinekød, i en stor skål, og blend grundigt med stavblender. Fyld massen i 12 aluforme og bag i vandbad ved 175 grader (varmluft) i ca. 45 minutter Tips: Den er SÅ god! |
|
Opskriften er vist 8856 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne