Revelsben på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvis der er meget fedt på revelsbenene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter.
Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering. Pensl de forkogte revelsben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker. Grill revelsbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden. Serveres med Grøn salat og groft rugbrød. Tips: Til de amerikanske revelsben kan desuden serveres Coleslaw. |
|
Opskriften er vist 268871 gange,
og udskrevet 6891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2017-06-12 11:20:35 Jeg læste lige indtil der stod, at de skulle koges... Det er en dødssynd :-) kasper sørensen - 2012-03-14 10:59:45 super god opskrift Lisa P. - 2010-07-22 18:13:43 Fantastisk marinade - helt vildt lækker. Koger altid benene først med masser af gulerødder, selleri, løg, porrer, hel sort peber, laurbærblade og salt. Ligesom til en suppe. Suppen koger jeg ned til en fond og fryser i portioner, benene kommer også i fryseren i poser. Så skal de bare tø op og marinaden kyles i. Sabine - 2008-07-18 20:51:38 SUPER lækker - De bedste jeg endnu har smagt (og så ved man hvad der er i!) Køber aldrig mere de færdigt lavede!!!! Peter Braun - 2008-06-16 19:02:31 Grill-tiden er ret fleksibel - i det mindste ved stegning ved indirekte varme i en kuglegrill. Har selv ladet dem stege i en god time, men det er meget fleksibelt idet denne stegeform ikke brænder dem af ... Hvis man ikke lige gider det med at koge benene først så er microovn helt fint, blot skal man ikke putte mere end 5-6 stk i ad gangen. Giv dem 7-8 minutter ved 'fuld skrald' i en 1200 W micro - det virker perfekt (også for dem der ønsker mindre fedt som så i øvrigt er 'sprødt'. Mie - 2008-06-16 00:51:51 Kød der er marineret inden det skal grilles, bliver næsten altid branket (kan også ses på billedet). Hvis man griller benene ved indirekte varme og i lidt længere tid, bliver benene ikke sorte, men dejligt møre og lækre Jette - 2008-06-06 13:32:35 Ca. hvor længe skal de grilles? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne