Revelsben på grill

Revelsben på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Revelsben på grill, billede 4 Revelsben på grill, billede 1 Revelsben på grill, billede 2 Revelsben på grill, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
24 stk.revelsben
 
 Marinade:
2 dl.tomatketchup
1 dl.rødvinseddike
1 dl.soja
2 spsk.Dijonsennep
½ dl.akaciehonning
2 fedknust hvidløg
1-2 spsk.timian, frisk
1 tsk.stødt ingefær
1 tsk.Worcestershire Sauce
 et par stænk Tabasco efter smag
 
Opskrift:
Hvis der er meget fedt på revelsbenene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter.

Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering.

Pensl de forkogte revelsben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.

Grill revelsbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden.

Serveres med Grøn salat og groft rugbrød.

Tips:

Til de amerikanske revelsben kan desuden serveres Coleslaw.





karakterer:
Opskriften er vist 269315 gange,
og udskrevet 6921 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (69 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-12 11:20:35
Jeg læste lige indtil der stod, at de skulle koges... Det er en dødssynd :-)

  -   2012-03-14 10:59:45
super god opskrift

  -   2010-07-22 18:13:43
Fantastisk marinade - helt vildt lækker. Koger altid benene først med masser af gulerødder, selleri, løg, porrer, hel sort peber, laurbærblade og salt. Ligesom til en suppe. Suppen koger jeg ned til en fond og fryser i portioner, benene kommer også i fryseren i poser. Så skal de bare tø op og marinaden kyles i.

  -   2008-07-18 20:51:38
SUPER lækker - De bedste jeg endnu har smagt (og så ved man hvad der er i!) Køber aldrig mere de færdigt lavede!!!!

  -   2008-06-16 19:02:31
Grill-tiden er ret fleksibel - i det mindste ved stegning ved indirekte varme i en kuglegrill. Har selv ladet dem stege i en god time, men det er meget fleksibelt idet denne stegeform ikke brænder dem af ... Hvis man ikke lige gider det med at koge benene først så er microovn helt fint, blot skal man ikke putte mere end 5-6 stk i ad gangen. Giv dem 7-8 minutter ved 'fuld skrald' i en 1200 W micro - det virker perfekt (også for dem der ønsker mindre fedt som så i øvrigt er 'sprødt'.

  -   2008-06-16 00:51:51
Kød der er marineret inden det skal grilles, bliver næsten altid branket (kan også ses på billedet). Hvis man griller benene ved indirekte varme og i lidt længere tid, bliver benene ikke sorte, men dejligt møre og lækre

  -   2008-06-06 13:32:35
Ca. hvor længe skal de grilles?