Pasta/tomat tærte
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kita Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaskruerne.
Bland æg, fløde, skinke og ost i en skål. Tilsæt salt og peber efter smag. Smør et tærtefad med en smule olie og hæld den kogte pasta i. Skær tomaterne i skiver eller tern og læg over pastaen. Hæld flødeblandingen over og bland let. Strø evt. lidt ost på toppen. Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader og lad stå i ca. 35 min. Server evt. med en blandet salat. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 5048 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne