Koteletter i fad 20
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Fryseegnet : ja Indsendt af : kennethmogensen Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne på pande, læg dem i fad efter som har en god højde ca 7 cm.
Vask og skær Champignon over i 4 stk. evt. kryds. skær cocktailpølser i 3 dele og kom det på pande sammen med bacon. Der efter kom krydderi på og så fløden over og lad det koge et par min. Kom det over koteletterne og ind i ovnen på 200 grader 30-45 min Tips: Serveses evt med flut. Er også rigtig god til dagen efter. |
|
Opskriften er vist 8422 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne