Ristet squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : nej Indsendt af : McEspersen Indsendt : Red : |
|
|
Squash og tomat skæres i tern. Hvidløget hakkes fint. Rist alle ingredienser på en pande i lidt olivenolie til squashternene har taget farve - ca. 7 min. Rør rundt med let hånd en gang imellem. Tilsæt salt.
Tips: Serveres som tilbehør til kylling, koteletter, hakkebøf eller fisk. |
|
Opskriften er vist 8079 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne