Grøntsagsmos

Grøntsagsmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Timela

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.KnoldSelleri (renset vægt)
200 g.Kartoffel
200 g.Persillerod eller Pastinak
200 g.Gulerod
1-2 fedpresset Hvidløg
1-2 Spsk.Drænet yoghurt 10%
 Vand
 Salt
 Peber
 
 Pynt:
 Hakket Persille
 
Opskrift:
Skræl og udskær grøntsagerne i små terninger.
Kom grøntsagerne i en gryde og hæld vand på til det lige dækker.
Kog grøntsagerne under låg til de er meget møre.

Når grøntsagerne er færdige hældes vandet fra. Dette kan drikkes hvis det stille koldt.

Grøntsagerne moses med en stavblender og røres med resten af ingredienserne.
Det kan tilføjes mere eller mindre yoghurt og hvidløg efter smag.

Tips:

Er fantastisk som tilbehør til alt slags kød hvor man ville bruge kartoffelmos. Jeg spiser det ofte til en go bøf.





karakterer:
Opskriften er vist 7502 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu