Grovboller/Kerneboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
1. Rør gæren ud i det lune vand. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser, og ælt det hele godt sammen. 2. Lad dejen hæve til dækket og lunt i ca. 30 minutter. 3. Slå dejen sammen, rul den ud til en pølse. Del dejpølsen i 16 lige store stykker og form dem til boller. 4. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efter hæve til dækket og lunt 30-40 minutter. 5. Forvarm ovnen til 220 grader (varmluft 200 grader) mens bollerne hæver og bag dem på midterst rille i 20-25 minutter. Tips: Grovbollerne engner sig fint til frysning. De kan hurtigt tøs op i mikrobølge ovn. Du kan også lave 30 små boller. Bare bag de små boller i ovnen i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 33373 gange,
og udskrevet 723 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2012-12-21 18:45:55 De er skønne.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne