Okseculotte i stegeso med ovnkartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Viznu Indsendt : Red : |
|
|
Snit fedtet på culotten på kryds og tværs. Knus 3 fed hvidløg og fordel dem på stegen, gerne i rillerne på kødet. Drys med salt og peber.
Læg stegen i stegesoen, hvor der er hældt en smule vand i. Stil den i en 225 grader varmluft opvarmet ovn i 15 min. uden låg. Skru derefter ned til 175 grader i 50 min. med låg. Tag stegen ud og lad den hvile i stegesoen ½ time. Kartoflerne snittes som hasselback-kartofler og lægges på en plade med bagepapir. Bland olien, Allround-krydderi og salt i. Pens kartoflerne. Skal i ovnen ved 175-180 grader varmluft ½ time. Serveres gerne med bearnaisesauce til. |
|
Opskriften er vist 36102 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer jon - 2017-01-26 19:30:47 virkelig lækket opskrift, smager vidunderligt john jensen - 2013-04-12 10:38:52 En dejlig culotte fortjener noget bedre end smagløse kartofler fra et glas. Gør dig den ulejlighed og brug en god kartoffel, det tager kun et øjeblik. Og åben så en god fl. rødvin. Velbekomme John. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne