Okseculotte i stegeso med ovnkartofler

Okseculotte i stegeso med ovnkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Viznu

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1600 g.Okseculotte
3 fedhvidløg
 Salt
 Peber
 
2 glaskogte kartofler (til 2 pers.)
 All-roundkrydderi
 Olie
 Salt
 
 Sauce
 
Opskrift:
Snit fedtet på culotten på kryds og tværs. Knus 3 fed hvidløg og fordel dem på stegen, gerne i rillerne på kødet. Drys med salt og peber.
Læg stegen i stegesoen, hvor der er hældt en smule vand i.

Stil den i en 225 grader varmluft opvarmet ovn i 15 min. uden låg. Skru derefter ned til 175 grader i 50 min. med låg. Tag stegen ud og lad den hvile i stegesoen ½ time.

Kartoflerne snittes som hasselback-kartofler og lægges på en plade med bagepapir. Bland olien, Allround-krydderi og salt i. Pens kartoflerne.
Skal i ovnen ved 175-180 grader varmluft ½ time.

Serveres gerne med bearnaisesauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 36154 gange,
og udskrevet 621 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-26 19:30:47
virkelig lækket opskrift, smager vidunderligt

  -   2013-04-12 10:38:52
En dejlig culotte fortjener noget bedre end smagløse kartofler fra et glas. Gør dig den ulejlighed og brug en god kartoffel, det tager kun et øjeblik. Og åben så en god fl. rødvin. Velbekomme John.