Gode, nemme boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Gæret opløses i det lunkne vand, og herefter kommes resten af ingredienserne i. Der skal omrøres grundigt, og der kan altid tilsættes mere mel, hvis dejen er for klistret.
Derefter sættes dejen til hævning i ca. 30 minutter - husk, at bruge en stor skål, da dejen ellers vil 'kravle' over skålens kanter. Når dejen har hævet, slås den ned og æltes lidt. Derefter formes bollerne og sættes på en bageplade, hvor de hæver yderligere 15 minutter. Bollerne pensles, og bages ved 200 grader i en forvarmet ovn, i ca. 30 minutter. Tips: Kan sagtens fryses, og smager nybagte hvis de bliver frosset ned, lige efter de er taget ud af ovnen. |
|
Opskriften er vist 9792 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne