Spareribs (Kansas City Ribs)
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : grillbill Indsendt : Red : |
|
|
stegning ved direkte varme kan ikke anvendes, da ruben vil brænde fast,
velegnet til kuglegrill ved indirekte varme. Ingredienserne til ruben mixes i en skål med et piskeris start med farinen som har tendens til at klumpe. fjern membranerne fra bagsiden af kambenene, og fordel ruben grundigt på begge sider af kødet. nøjes med at tænde 10-12 kul/briketter op i den ene af kulholderne eller i en grillstarter og placer kulholderen i den ene side / kullene i den ene side. Når kullene/briketterne er klar, lukkes spjældet i bunden næsten helt, topspjæld skal være åbent. Temperaturen skal være ca. 100 - 130 grader - brug gerne et stegetermometer som placeres i topspjældet. Det er ikke helt nemt at ramme den korrekte temperatur - som styres i antallet af kul/briketter men fortvivl ikke, øvelse gør mester, og pas på ilden ikke går ud. En folie bakke fyldt med vand placeres ved siden af kullene/briketterne Et stort stykke sølvpapir lagt dobbelt foldes omkring en håndfuld 'smoke chips' (fås i byggemarkeder og større varehuse) Folien prikkes i bunden med en gaffel eller spids kniv og placeres direkte på kullene/briketterne. Kødet placeres på risten. Steges i 2 timer imens kan du tilberede en grillsauce sauter løg og hvidløg til de er klare og tilsæt de øvrige ingredienser under omrøring og varm op til det lige nøjagtigt når at koge, derefter reduceres varmen og saucen småkoges i ca 20 min. Kødet tages fra grillen og lægges på hver sit sølvpapir - fordel noget af grillsaucen på kødet og fold derefter sølvpapiret omkring kødet - Fyld lidt ekstra kul på (6-8 stk) og gerne lidt extra chips - efterfyld vand hvis det er nødvendigt læg pakkerne tilbage på risten - steges under låg i 1½ time. Pakkerne åbnes og benene lægges tilbage på risten og færdigsteges i 1 time. Husk at supplere kul/briketter/vand hvis nødvendigt. Serveres med resten af grillsaucen samt salat og en bagt kartoffel. |
|
Opskriften er vist 6744 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne