Rabarbermuffins med kokos
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : ja Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk sukker, ahornsirup og olie/marg. Tilset 1 æg ad gangen. Sigt mel og bagepulver i, tilset kokosmel. Vend pekannødder og rabarber i.
Fyldes i 16 muffinsforme. 12 hvis du ønsker "høje" muffins. Bages ved 175 gr. (165 gr. varmluft) i 20 min. Tips: Serveres til kaffe/the, eller lune sammen med rørt is til dessert. |
|
Opskriften er vist 20698 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Signe<3 - 2010-08-15 19:00:16 De er meget gode jeg kan godt lide nødderne. jeg kunne ikke få pisked æg, sukker og olie ragtigt sammen. Men de var gode. Stine - 2009-06-05 21:34:15 De var rigtig gode! Havde godt nok ikke pecan-nødder i, men det gjorde ikke så meget... Nynne - 2009-06-02 19:22:37 De er meget, meget lækre. Ved brug af fine vinrabarber bliver de let syrlige med en lækker smag af ahorn/pekan. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne