Risklatter alm.
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : Irene Sinding Indsendt : Red : |
|
|
rør det hele sammen med maskine, og tilsæt æg en efter en, så dejen ikke bliver for tynd.
steges i små pandekager på en pande i margarine, til de er gylden og sprøde i kanten. |
|
Opskriften er vist 9755 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne