Den nemme småkagen, alle vil elske
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Irene Sinding Indsendt : Red : |
|
|
mel, kartoffelmel, sukker, margarine, æg, røres godt sammen på en maskine.
dejen trilles i ca. 3-4 cm. tykke pølser, og lægges på køl, til næste dag. den afkølet pølse skæres i tynde skiver og bages på bagepapir, ved en 180g. i ca 6½ min midt i ovnen til de er gyldne, og ikke for brune. |
|
Opskriften er vist 10715 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne