Fyldte chili
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Chilierne skal ikke være for små, og heller ikke for stærke. De halveres og frø og frøstole fjernes. Flødeosten røres med fint hakket hvidløg og persille samt en anelse stødt peber. Ostemassen fordeles i chilierne. Kyllingebrysterne skæres i tynde strimler og vikles rundt om de fyldte chilier. Skinkeskiverne halveres på langs og vikles uden om igen, og resultatet lægges i et ovnfast fad. Ingredienserne til marinaden røres godt sammen, og marinaden pensles på de fyldte chilier.
Steges 20 min. i ovnen på 200 grader. Serveres med en frisk salat. Tips: Krydderierne i marinaden kan varieres efter smag, og persillen i ostemassen kan suppleres eller erstattes med andre krydderurter. Chilierne kan købes i enhver indvandrer-grønthandel. Dem, jeg brugte, hedder Aci Sivri. |
|
Opskriften er vist 13245 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne