Grydestegt oksesteg med fiberråkost
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebovklump Fryseegnet : Råkosten er ikke fryseegnet Indsendt af : McEspersen Indsendt : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint. Varm olie og margarine op i en stegegryde og svits løg og hvidløg heri. Brun oksestegen på alle sider. Tilsæt champignon og lad dem svitse med 3-5 minutter. Tilsæt vand, til det når halvt op om kødet og skru ned til svag varme. Lad kødet småstege i ca. 2 timer. Spæd op med væske efter behov. Når kødet er mørt (ca. 2 timer), tages det op og hviler på et spækkebræt. Fløden tilsættes gryden. Det hele bringes i kog og jævnes med lidt meljævning. Skær kødet i skiver.
Serveres med kartofler (gerne nye, hvis sæsonen er til det) og råkost: Rens radiserne og skær dem i små tern. Riv broccolistokken på den grove side af rivejernet. Skær tomaterne i kvarte og skær agurken i små tern. Det hele blandes i en skål og solsikkekernerne drysses over. Tips: Tips: Solsikkekernerne kan erstattes med græskarkerner. |
|
Opskriften er vist 14789 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne