Indbagt lammefilet med ratatouille

Indbagt lammefilet med ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Ratatouille:
½ dl.god olivenolie
100 g.hakket løg
150 g.rød og grøn peber i tern
200 g.røde tomater i både (eller 1 dåse hakkede tomater)
100 g.auberginer i tern
200 g.squash i tern
2 fedhakket hvidløg
 Rosmarin
 timian
 salt
 
 skalotteløg:
8 pillede skalotteløg
1 dl.Marsala
1 spsk.honning
 
 Tagliatelle:
300 g.tagliatelle
12 bladehakket frisk basilikum
 
 Parmesankiks:
75 g.friskreven parmesanost
1 tsk.olie
 
Opskrift:
Ratatouille:
Sauter løgene klare i olien og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det koge mørt under låg ved svag varme.

Marsala-glaserede skalotteløg:
Kog skalotteløgene møre i Marsalaen. Tag løgene op og tilsæt honningen til Marsalaen. Kog Marsalaen ned til sirups konsistens og vend løgene i.

Tagliatelle:
Kog tagliatellen som anvist på pakken og vend basilikum i.

Parmesankiks:
Osten lægges som runde kiks ved siden af lammefileten på bagepapir. Bages til de er gyldne. Tages ud og afkøles.





karakterer:
Opskriften er vist 13140 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-16 15:02:41
Øh, lammefilet! Hvor er den???

  -   2008-04-30 09:08:49
Overskriften - INDBAGT - passer vist ikke. Indbagt i hvad ? Ellers spændende opskrift ...