Tyrkisk suppe (sund)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Line Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Kom tomater, vand og bouillonterninger i en gryde og bring i kog.
Hak løg og peberfrugt i 1 centimeter tern og kom i gryden. Rens og skær champignon i skiver og kom i gryden. Smuldrer oksekødet ned i gryden. Tilsæt krydderier og lidt salt. Kog ved svag varme under låg i 1o min. Hak og tilsæt persille og suppehorn og kog efter anvisning på posen. Smag til. Tips: Serveres med groft brød, og kan serveres med en lidt tyrkisk/græsk yoghurt 2% på toppen. |
|
Opskriften er vist 5856 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Line Larsen - 2009-05-11 18:38:19 Der skulle stå, at der skal bruges 1½ grøntsagsterning og 1½ liter vand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne