Iskold Jordbærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : ??? Indsendt : Red : |
|
|
Skyl jordbærrene. Nip de grønne toppe af jordbærrene med dine fingre eller skær dem af med en urtekniv.
Skyl krydderurterne og ryst vandet af. Læg bærrene i en blender og tilsæt krydderurter, yoghurt og honning. Tilsæt et nip salt og 3 vrid med en peberkværn. Blend suppen hurtigt, så den bliver til en tyk, grov pure og ikke til en glat milkshake. Smag til med mere honning, salt eller peber. Suppen skal ikke være sød. Hvis du skal servere suppen straks, rører du isterningerne i og hælder suppen op i kolde skåle og pynter med en kvist mynte eller basilikum på toppen. Grønsager per person: Cirka 125 gram. Tips: Suppen kan opbevares i en kande, let tildækket, natten over i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 10740 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne