Tekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : McEspersen Indsendt : |
|
|
Svits de snittede champignon og hvidløg i lidt olie. Brun kyllingen, der er skåret i strimler. (Brug en tykbundet gryde). Skær peberfrugt og fennikel i skiver. Tilsæt det blandingen i gryden, rør hurtigt rundt og tilsæt så teen. Lad det snurre for svag varme i en god halv times tid. (Tilsæt evt. mere te, eller vand, hvis nødvendigt). Jævn saucen med meljævning. Kan man ikke lide farven, kan man tilsætte lidt sovsekulør. :)
Tips: Serveres med mos af halvt søde kartofler og halvt almindelige. |
|
Opskriften er vist 4179 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne