Mine gode karryrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke fryseegnet (da broccolien så falder fra hinanden) Indsendt af : McEspersen Indsendt : |
|
|
Broccolien koges ca. 5 min i kogende letsaltet vand. Gem en kop af kogevandet.
Skær champignon og hvidløg i skiver og svits i olien. Tag op og gem på en tallerken. Svits rejerne i den meget varme olie, mens der røres godt, så de ikke brænder fast til bunden af gryden. Tilsæt majs, champignon og hvidløg og skru ned for varmen. Karryen drysses over, og der røres godt. Kokosmælk og broccolivand tilsættes. Krydres evt. med salt efter smag (husk, der er salt i broccolivandet). Lad det snurre over svag til jævn varme i ca. 10 min. Rør en gang imellem, så det ikke brænder på bunden af gryden. Tomaten deles i halve. Hver halvdel skæres derefter igennem på langs og så i skiver på tværs. Tilsæt til sidst tomaten og broccolien og lad det snurre yderligere 2 min. Vær forsigtig ved omrøring, så broccolien ikke bliver mast til plukfisk. Tips: Serveres med ris og evt. nanbrød. Kan evt. fryses uden broccoli, som så tilsættes den optøede ret umiddelbart før servering. |
|
Opskriften er vist 5314 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer McEspersen - 2009-05-12 12:02:39 Ups - glemte at skrive, at væden hældes fra dåsemajsen, inden majsen tilsættes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne