Durum flutes
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Birgitte S Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser blandes i. Dejen æltes til den er glat og smidig (ikke for længe, så bliver den klistret). Lad dejen hvile under et fugtugt klæde i 30 minutter. Form derefter dejen til 3 flûtes og læg dem på en bageplade med bagepapir, rids evt. flûtes´ene og lad dem hæve i 60 minutter. Bages i 20 minutter ved 200 C, derefter 5 min på varmeluft, så de får lidt farve. |
|
Opskriften er vist 34137 gange,
og udskrevet 747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mad far - 2012-12-30 10:24:36 Øv, det var meget tungt og tørt. Kedeligt. anonym - 2010-06-15 17:21:35 Det var da utroligt meget salt. Gudskelov kan en femtedel gøre det, og så blir den anderledes spiselige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne