Schweinehaxe
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Den HårdeKOKte Indsendt : Red : |
|
|
Kog svineskankene i 1½ time med laurbærblade (gem vandet), lad dem køle af efter.
Imens skruer ovnen op på 200 grader, når svineskankene er kølet lidt af, skær du dem ud i mindre stykker med fedtkanten (uden benet), når ovnen er klar sættes de ind i 2 timer til sværen er sprød. Kom lidt kraftvand fra svineskankene i Sauerkrauten og kom 3 spiseskefulde mel i + enebær eftersmag kom evt. nelliker i. Kog Møllerens gule ærter op i kraftvandet fra svineskankene kom 50 gram smør i og pisk det hele sammen til en luftig mos. Kartoflerne skæres i mindre stykker uden skræl og koges op til mos med smør, salt og muskatnød. Server retten med stærk sennep og peberrodssalat. Tips: Dette den berlinske måde at lave retten på. Den almindelige tyske måde er uden peberrodssalat og nelliker i Sauerkrauten. Server en dejlig kold tysk øl til, jeg server altid Franziskaner Weissbier eller Dunkles, Duckstein er og så god. |
|
Opskriften er vist 7852 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Morfred - 2014-01-12 15:35:13 2 fed finthakket hvidløg og en halv øl til en stor (800g) dåse sauerkraut gør absolut ingen skade... I det sydøstlige Tyskland tilberedes kålen ofte med øl. I Midttyskland bruger man ofte hvidvin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne