Favoritkalv

Favoritkalv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalveszhnitchler
100 g.bacon
2 spsk.dijonsennep
4 spsk.rygeost (uden kommen)
 salt
 peber
 margarine
1 l.æblejuice
 kartofler
 smør
 mælk
 jævning
 
Opskrift:
Kalvesznitchlerne bankes godt flade, drysses med salt og peber. Derefter smøres den med sennep og rygeost. Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål. De brunes i margarine, de skal være godt brune hvor efter æblejuicen hældes over. De små koger i 30 min, hvorefter saucen jævnes. Kartoflerne koges og moses med mælk og smør og serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 13808 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu