Karrydjævle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Lammekødet skæres i tern.
Hvidkål snittes, ikke for småt.
Gulerødder og kartofler skæres i tern. Skalotteløg, hvidløg, ingefær, gul ingefær, blå ingefær snittes og kommes i morteren sammen med kasavanød og stødes sammen.
En gryde varmes med lidt olie og de sammenstødte ingredienser brunes let. Kom lammekødet i og brun det. Kom hvidkål, kartofler og gulerødder i og lad det stege let. Tilsæt vand og et par spsk eddike. Kom de friske chili i og lidt chilipulver sammen med lidt sukekr og salt. Læg låg på og lad det koge indtil kødet er mørt. |
|
Opskriften er vist 17546 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-11-13 10:04:53 Helt enig med Tine - og synes ikke, jeg er en uerfaren kok :-) Og hvornår har jeg lige sidst set "blå ingefær"????? Det må være en ommer!!!!! Tine - 2005-01-01 01:01:01 Hmm... hvordan skal en uerfaren "kok" lave denne ret når der ikke står hvor meget der skal i af hver ingrediens???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne