Mousakka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 39535 gange,
og udskrevet 779 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-09-02 17:56:22 Ikke den bedste. Vi klart foretrække at tomatpureblandingen blev vendt i kødet, og 4 spsk. er jo 2 små dåser tomatpure, meget tomat til så lidt kød. Æggemassen lå mest rundt i kanten af fadet og ikke hen over som et lag. Alf - 2009-08-02 15:25:53 det er en lækker ret, som er nem og overskuelig at lave. Ingredienserne er nemme at få fat på. altså den er nem at gå til, man skal bare lige et smut i brugsen først. jeg vil anbefale den til alle dem, som ikke lige kan finde på noget til aftensmaden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne