Braiseret kalvebov med rodfrugter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet let i smør eller margarine og olie i en stor stegegryde. Drys salt og peber på.
Hæld vandet ved, og læg krydderurter i gryden. Læg låg på gryden, og lad kødet simre ved svag varme, til det er mørt, ca. 1 1/2 time. Pil løgene, og skræl rodfrugterne. Skær løg og rødbeder i både, gulerødder og persillerødder i stave. Læg alle grøntsagerne ned til kødet i gryden, og kog dem møre i skyen under låg, ca. 15 min. Tilsæt mere vand, hvis retten ser lidt tør ud. Hæld skyen fra, og si den. Jævn skyen med majsstivelse udrørt i vand, og kog sovsen igennem. Smag til med salt og peber. Skær kødet i skiver, og læg det på et fad sammen med grøntsagerne. Servér sovsen ved siden af. Server kartofler til Kartofler. |
|
Opskriften er vist 49978 gange,
og udskrevet 1290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2005-01-01 01:01:01 dejlig krydret, jeg kom også en fennikkel i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne