Oksegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : særdeles egnet Indsendt af : kitter Indsendt : Red : |
|
|
kødet skal trække natten over i vinen.
løg + olie + timian ristes til de er klare ( næsten gennemsigtige ) hæld rødvinen fra og kom kødet i gryden tilsæt nelliker + kanel + laurbærblade lad det hele koge sammen til det bliver lidt cremet. Smag til med salt. God til en stor familie middag. spis ris til eller bulgur. |
|
Opskriften er vist 11120 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne