Oksegryde

Oksegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 80 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : særdeles egnet

Indsendt af : kitter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 kg.okse i tern
2 kg.hakket løg
3 dl.olivenolie
4 hele kanel
1 håndfuldnelliker
1 håndfuldlaurbærblade
1 dusk.frisk timian
2 håndfuldesalt
2 flaskerrødvin
 
Opskrift:
kødet skal trække natten over i vinen.

løg + olie + timian ristes til de er klare ( næsten gennemsigtige ) hæld rødvinen fra og kom kødet i gryden tilsæt nelliker + kanel + laurbærblade lad det hele koge sammen til det bliver lidt cremet.

Smag til med salt. God til en stor familie middag.

spis ris til eller bulgur.





karakterer:
Opskriften er vist 11120 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu