Hindbærkage med kokos-marengs

Hindbærkage med kokos-marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : mathilde

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
140 g.smør/margarine
225 g.hvedemel
250 g.sukker
4 æggebolmmer
2 små tsk. bagepulver
 
 Fyld:
200-300 g.hindbær-marmelade
 
 Marengs:
4 æggehvider
200 g.sukker
150 g.kokosmel
0.5 spsk.kakao
 
Opskrift:
pisk smør, sukker og æggeblommer godt sammen. Rør mel og bagepulver i, og saml dejen med hænderne. Tryk den ud i en lille bradepande ca. 25x35 cm. beklædt med bagepapir.

Fordel hindbær-marmeladen oven på.

pisk æggehviderne halvstive. kom sukkeret i, og pisk dem helt stive. Vend kokosmel og kakao i. Bred marengsen ud over kagen.

bag den på midterste ovnrille ved 160 grader i ca. 45 min. Lad den blive kold i bradepanden, gerne til næste dag.
Skæres i firkanter.

Tips:

til en bradepande dobbelt portion. velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 18514 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-17 18:01:57
Bagetid passer ikke. Tog dobbelt så lang tid.