Lammegryde med okra
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg hakkes, kødet skæres i små tern, kartoflerne skæres i lidt grovere tern.
Olien varmes op i en gryde.
Løg, hvidløg, kød og kartofler tilsættes og sauteres i ca. 5 minutter.
Stilk og spids skæres af okrarne som skylles godt. Tomaterne skæres i tern. Tilsæt tomater og okra samt krydderier. Vand hældes ved og retten småkoger ca. 1.5 time uden låg til kødet er mørt. Tilsæt evt. yderligere vand undervejs. Tilsæt yoghurt og kog yderligere 10 minutter. Smag til med salt. Retten pyntes med yoghurt og frisk koriander og servere med brød. f.eks. nanbrød. |
|
Opskriften er vist 10288 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne